PUBLICITAT

DA vol impulsar un esplai per a joves discapacitats físics i mentals

  • Demòcrates per Andorra vol impulsar la creació d'un esplai per a preadolescents i adolescents discapacitats físics i mentals, després de constatar la mancança durant les trobades que ha mantingut amb les associacions d'aquest col·lectiu
08012013
El portaveu de Demòcrates per Andorra, Xavier Herver, i la coordinadora de la secció d'Igualtat, Nathalie Laguens, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al matí. Foto: ANA/ M.T.
Demòcrates per Andorra vol impulsar la creació d'un esplai per a preadolescents i adolescents discapacitats físics i mentals, després de constatar la mancança durant les trobades que ha mantingut amb les associacions d'aquest col·lectiu. La coordinadora de la secció d'Igualtat de DA, Nathalie Laguens, ha explicat que l'objectiu és ajudar a socialitzar aquests joves i alhora alleujar les famílies durant les vacances escolars. Per aquest motiu, ha fet una crida per trobar patrocinadors i poder fer realitat el projecte. Paral·lelament, el portaveu del partit, Xavier Herver, ha valorat positivament el nomenament d'Antoni Riberaygua, i d'altra banda, no s'ha volgut pronunciar sobre si DA donaria suport a una llei del matrimoni homosexual que el PS vol presentar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT