PUBLICITAT

Riberaygua serà nomenat ministre la setmana vinent

  • L'advocat seguirà mantenint les seves competències
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'advocat i futur Ministre de Presidència, Antoni Riberaygua. Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Toni Martí, té previst nomenar Antoni Riberaygua com a nou Ministre de Presidència i Relacions Institucionals cap a finals de la setmana vinent. Fonts properes a l'Executiu van explicar ahir a l'ANA que Riberaygua seguirà mantenint les seves competències com a assessor de l'Oficina del Joc, i que la incorporació del nou ministre, el ministeri del qual tindrà una estructura mínima, no suposarà cap cost addicional ja que s'alimentarà de partides d'altres departaments.

La intenció del cap de Govern és anunciar la decisió d'incorporar Riberaygua al seu gabinet avui durant una compareixença, i fer el nomenament oficial a finals de la setmana vinent. Riberaygua es converteix així en el novè ministre del gabinet de Toni Martí, assumint les carteres de Presidència i Relacions Institucionals, amb l'objectiu de liderar la reforma de les competències i transferències dels comuns i la modernització de l'Administració. Amb aquesta nova incorporació el cap de Govern vol reforçar el nombre de ministres amb un perfil més polític, així com potenciar les relacions institucionals, sobretot amb els comuns.

Riberaygua, que s'incorpora al gabinet amb la voluntat «de ser un ministre més», segons van explicar les fonts consultades, també liderarà la modernització de l'Administració pública.

Polític de la parròquia d'Andorra la Vella, Riberaygua va ser la mà dreta de Toni Martí quan aquest era president del grup parlamentari liberal en l'època de Marc Forné. A meitat de la legislatura d'Albert Pintat va assumir el Ministeri de Justícia i Interior substituint Josep Maria Cabanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT