PUBLICITAT

Peñarroya: «Prepararem la Copa amb il·lusió, però ara toca l'Osca»

  • El tècnic, contundent quan queden tres partits de lliga abans de la final: «L'1 de febrer no m'interessa»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Flis busca una passada, durant l'enfrontament contra el Burgos del passat divendres al pavelló del Govern Foto: ÀLEX LARA

Joan Peñarroya és d'anar al dia. Si mires més enllà del pròxim partit, ell agafa el fre de mà i atura possibles «càbales», segons va dir ahir. No vol pensar en la Copa Príncep de l'Adecco Or, prevista en principi per al divendres 1 de febrer –encara la FEB no ha confirmat i potser sigui el dia 2, dissabte–: «Prepararem la Copa amb il·lusió, però ara toca l'Osca». Contundent, clar, i amb la idea de què el partit de lliga perdut contra el Ford Burgos divendres passat, ha de servir per «aprendre». Tota la resta, sembla que per ell no toca: «L'1 de febrer no m'interessa».

Segons l'entrenador, la plantilla, després de perdre 75-86 contra el Burgos al Poliesportiu, afronta la setmana «amb normalitat, com no pot ser d'altra manera, perquè està clar que vam jugar contra un equip important, que a sobre va tenir si no el millor, un dels millor partits de la temporada i a nosaltres no ens va sortir bé». Peñarroya va rebutjar l'anàlisi fet pels mitjans de comunicació sobre el matx, que parlaven –parlàvem– d'un enfrontament molt negatiu: «No va ser un partit ni desastrós ni ens van escombrar, simplement ells van ser millors que nosaltres».

El tècnic va declinar respondre a preguntes sobre la final de la Copa, perquè segons ell el que interessa ara és pensar exclusivament «en el pròxim partit», que és l'Osca divendres a les 21.00 hores al Poliesportiu d'Andorra. Així mateix, tampoc no va voler entrar en les tècniques que ha rebut aquesta temporada: «Una tècnica en el minut 17 és important, però ho és més la tercera falta que li xiulen a Dani Pérez. Jo prenc una decisió i no ens va anar bé. No s'ha de dramatitzar».

Abans de la final copera, el River té tres partits de lliga. Divendres vinent rep a les 21.00h el LOBE Osca; el dia 19 visitarà la pista del Breogán de Lugo en partit programat per a les 19.15 del vespre; finalment, el 25, rebrà el Lucentum al Poliesportiu.

APRENDRE / Peñarroya va parlar del que necessita canviar el seu equip per fer front a partit com el del Burgos amb més garanties d'èxit: «S'ha d'aprendre a jugar partits amb equips amb l'experiència de Burgos, amb un ritme força alt». Així mateix, va concretar: «Hem d'evitar que no ens anotin en situacions excessivament senzilles». Tot plegat, va dir, hauria de servir «per aprendre».

FARFÁN... ¿DEMÀ? / L'infermeria del River va buidant-se de mica en mica, i segons va assenyalar ahir el tècnic, l'andorrà Albert Farfán podria tornar avui als entrenaments, després de dies fora de joc per un fort cop al quàdriceps que es va fer precisament entrenant. Així mateix, Peñarroya va parlar sobre Thomas Schreiner, que va tornar a jugar divendres passat després de més d'un mes de baixa per un trencament muscular: «Encara li queden dos setmanes per recuperar el nivell anterior». L'austríac va disputar poc més d'un quart d'hora del passat enfrontament.

31 mil ESPECTADORS VEUen EL PARTIT / L'enfrontament contra el Ford Burgos del passat divendres va ser emès per Teledeporte i va tenir 31.000 espectadors amb un share de 0,2%, segons va informar ahir el club andorrà. Cal recordar que la final de la Copa Príncep Adecco Or també tindrà en directe l'emissió de Teledeporte, des de Burgos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT