PUBLICITAT

Rebaixes de punts FIS en gegant i eslàlom

EL PERIÒDIC
MORZINE

Marc Oliveras va ser 10è, i Àxel Esteve, 29è, amb rebaixa de punts FIS, ahir al gegant elit de Morzine Avoriaz (França). Per altra part, a Chamonix, Nil Ruiz va ser tercer en l'eslàlom FIS rebaixant també punts FIS.

En el gegant, Oliveras va ser 10è quan havia sortit amb el dorsal 33, en una cursa FIS elit que comptava amb força participació d'esquiadors de nivell. Oliveras va penalitzar amb 30,60 punts FIS, que milloraven els 36,22 que en tenia. Per darrera, en el lloc 29è amb el dorsal 86, Àxel Esteve va treballat molt per assolir el resultat, amb una puntuació FIS de 56,89, quan en tenia 59,55. En aquesta cursa, no van acabar Jan Missé, Roger Vidosa i Joan Verdú.

En l'eslàlom de Chamonix, que va ser nocturn, Ruiz va ser 3r amb rebaixa de punts: 38,81, quan en tenia 43,64 segons la 6a llista de la FIS, mentre que Gabri Barios va ser 5è, Josh Alayrach 7è i Pol Ferrer 11è. No van poder acabar Xavi Salvadores en la primera mànega, i Matías Vargas en la segona, quan en la primera havia estat 7è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT