PUBLICITAT

Goya: "Tant de bo el PRA s'hagués creat fa un any"

I. A.
ESCALDES-ENGORDANY

El primer secretari del PS, Ferran Goya, va valorar ahir molt positivament el rellançament del projecte de constitució del Partit Reformista (PRA). "Tant de bo el PRA s'hagués creat un any abans", va dir Goya. Segons els socialdemòcrata, el fet que darrere el Grup Parlamentari Reformista hi hagi un partit consolidat no solament facilitarà la seva tasca d'oposició, sinó que a més, donarà al PS un interlocutor clar que fins ara no tenia. "Era una qüestió d'absoluta necessitat" va dir el primer secretari del PS, que va argumentar que liberals i centristes tindrien un nou element de cohesió, mentre que fins ara l'únic que els cohesionava era l'oposició a les polítiques del Govern socialdemòcrata.

Més enllà de les formes, Goya va declarar que espera a veure els continguts programàtics de la nova formació, perquè "el nom no fa la cosa". El primer secretari socialdemòcrata va explicar que és el PS qui fa les reformes i qui ocupa la centralitat política en aquest moment. "Els reformistes i els centrats per ara som nosaltres", va argumentar Goya, "i aquells que es situïn a la nostra dreta s'acosten massa a la dreta pura i dura".

Segons el primer secretari del PS l'absència de partits cohesionats és un dels grans problemes d'aquesta legislatura, ja que l'única força que és present al Consell com a tal és el PS: ni CR ni Andor- ra pel Canvi són formacions estructurades i això, va explicar Goya, dificulta molt els debats a la Cambra i els equilibris de majories i minories.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT