PUBLICITAT

Nova convocatòria d'ajuts Leader a empreses

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Ja està oberta la nova convocatòria d'ajuts per a empreses, autònoms i emprenedors del món rural que desenvolupin iniciatives empresarials en els àmbits de creació i millora de microempreses; ajuts per a empreses de transformació i comercialització de productes agroalimentaris i ajuts a empreses del sector turístic.

La nova convocatòria del programa Leader, publicada al DOGC, preveu les condicions per sol·licitar l'ajut i fixa el termini per presentar les sol·licituds fins al dia 20 de febrer.

Les empreses, autònoms i emprenedors interessats en aquest programa poden adreçar-se al Consorci Alt Urgell-Cerdanya (ubicat al Consell Comarcal de l'Alt Urgell) que disposa de la documentació necessària per a poder sol·licitar la subvenció i el personal tècnic encarregat de la tramitació i l'assessorament. Els ajuts als quals es pot optar van entre un 20% i un 35% de la inversió realitzada i elegible segons les directrius del programa Leader amb una subvenció màxima de 200.000€ per beneficiari en un període de tres anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT