PUBLICITAT

La Massana publica una llista de 300 veïns que no han pagat les multes

  • La majoria de les faltes són per no haver pagat el parquímetre
  • El cost de les sancions que deu cada veí va de 40 euros fins a 412 euros
PEPA GALLEGO
LA MASSANA

Periodic
Un agent de circulació controla els vehicles estacionats. Foto: TONY LARA

El Comú de la Massana ha publicat un llistat de gairebé 300 veïns que deuen diners al Comú per infraccions comeses i emeses des del servei de Circulació de la parròquia. Aquest llistat correspon als tres mesos anteriors i té una acumulació de deutes per multes que van des de 40 fins a més de 400 euros. La majoria de les faltes són per no respectar les normes dels parquímetres, segons va assegurar el cap del Servei de Circulació de la Massana, Lluís Reñe.

Amb noms i cognoms en el BOPA publicat ahir surt la identitat dels morosos i l'import que deu cadascú. "Aquest llistat es publica cada tres mesos perquè sinó poden caducar les sancions i aleshores no es fan efectives", va manifestar el cap del Servei de Circulació.

Per la seva banda, el cònsol major massanenc, Josep Maria Camp, va explicar que la publicació de la llista és una regulació periòdica que es fa i cada cop està més informatitzat "per ser més eficients amb la gestió de les sancions", va dir. El cònsol major va manifestar que la publicació d'aquesta llista respon al que diu la llei de finances comunals, perquè per la impossibilitat de notificar personalment als afectats aquests imports que deuen, el Comú ho ha de fer públic en el Butlletí Oficial.

Seguit de les infraccions del parquímetre, un altre gran nombre de multes són per estacionar malament o dificultar la circulació.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT