PUBLICITAT

L'Andorra fitxa el tanca brasiler Gustavo i aspira a fer més canvis

  • El club confirma que pot haver alguna sortida o alguna nova incorporació en els pròxims dies
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gustavo, ahir durant l'entrenament després de la seva presentació Foto: ÀLEX LARA

Gustavo Grilo, conegut com Gustavo, és un jove tanca brasiler de 21 anys, provinent de l'Indaiatuba, que és des d'ahir nou jugador del FC Andorra per al que resta de temporada. «Fins el 30 de juny, com tots», va confirmar el director gerent de l'entitat, Emili Puig, que a més va assegurar que el club no tanca la porta a novetats, tant pel que fa a alguna incorporació, com també d'alguna sortida. «Tot pot passar», va dir.

Gustavo és un futbolista format a la base del Tejusa. Va fitxar pel Malwee i després pel Santos, equip amb què va jugar la Lliga Nacional i la Paulista. Amb l'Indaiatuba la temporada passada va disputar la Primera Divisió de la Lliga Paulista. «Sempre mirava el projecte de gent nova que comença. M'agrada això i vinc a aportar més a l'equip i que les coses surtin bé», va manifestar ahir el tanca durant la presentació. Gustavo va dir que es considera un jugador «ràpid, explosiu, amb bona visió de joc i amb una sortida veloç des de la defensa», que segons va dir el seu «punt fort». Amb tot, el brasiler va reconèixer que no es troba en un bon moment de forma perquè la competició tot just ha finalitzat a Brasil: «No estic al cent per cent».

Des del club, la incorporació de Gustavo s'analitza en un procés de millora constant. El gerent, Emili Puig, va assegurar que el treball de despatxos no ha acabat: «Si m'haguéssiu preguntat al matí, us hagués dit que no fitxaríem ningú més, però després durant el dia s'ha vist que hi ha possibilitats de què hi hagi variacions a la plantilla». Així mateix, Puig va confirmar amb la trajectòria que porta l'equip i aquesta nova incorporació, «podem mirar el repte de ser al play-off», tot i que en principi l'objectiu de la temporada era la permanència a al Segona Divisió.

Amb Gustavo, l'entrenador Carlos Sánchez podrà confeccionar un equip en principi més treballat al darrera, perquè Carlinhos, que ocupava el lloc de tanca intermitentment, opta a ser alliberat i tenir més espai d'ala, on ell se sent més còmode. «Com a jugador no m'importa on jugar si és bo per l'equip», va dir Carlinhos ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT