PUBLICITAT

La selecció obrirà el 23 el Preeuropeu contra Estònia

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció andorrana de futbol sala ja sap l'ordre dels enfrontament en el grup E de la pròxima ronda preliminar de l'Europeu 2013-2014. Estònia serà el primer rival, després Andorra haurà de jugar contra la debutant Suècia, i finalment tancarà el mini torneig davant Israel. La cita serà a Andorra del 23 al 23 de gener, i l'única cosa que falta és confirmar els pavellons on es disputaran els partits.

El calendari de partits del grup E és el següent: a les 17.30h del dimecres 23 de gener, Israel contra Suècia; a les 20.00h del mateix dia, Andorra contra Estònia; al dia següent, el 24, Estònia-Israel a les 17.30h, i Andorra-Suècia a les 20.00h; l'últim dia de competició, el dissabte 26, a les 16.00h el duel entre Suècia i Estònia, i a les 18.30h entre Andorra i Israel.

AMISTOSOS, DILLUNS I DIMARTS / El combinat que dirigeix Xavier De la Rosa segueix amb la preparació del Preeuropeu amb sessions d'entrenaments i amb els amistosos que té a la vista. El pròxim dilluns i també el dimarts, Andorra s'enfrontarà al Prat Gran contra la selecció de Catalunya, en dos amistosos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT