PUBLICITAT

Publicades les normes laborals del personal de la Justícia

  • Els sistemes unifiquen criteris com ara el cost de les hores extraordinàries
EL PERIODIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Personal de l'Administració de la Justícia, treballant. Foto: EL PERIÒDIC

El Consell Superior de la Justícia disposa ja de les normes dels sistemes de compensació del personal de l'Administració. Aquestes normes unifiquen els criteris i els procediments de compensació de les circumstàncies laborals i dels conceptes no salarials del personal de l'Administració de Justícia. Aquests sistemes de compensació desenvolupen la Llei de la Funció Pública, amb relació a l'estructura retributiva dels funcionaris, i en especial, el que fa referència als "altres conceptes".

Les normes defineixen l'àmbit d'aplicació i el caràcter no consolidables, a més de les circumstàncies laborals estructurals, com ara la guàrdia permanent, i les no-estructurals, com ara les hores extraordinàries (que preferentment es pagaran amb temps de descans), l'assistència a actes, el treball en dies festius i la disponibilitat fora de la jornada laboral, entre d'altres.

El Consell Superior de la Justícia va aprovar el 4 d'agost passat que aquests sistemes de compensació són aplicables als funcionaris i agents de l'Administració de caràcter indefinit i que depenen de la Justícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT