PUBLICITAT

El jove portuguès que va impactar contra una pilona té un «pronòstic greu»

  • El noi va sortir ahir de la UCI i va ser traslladat a planta a la Vall d'Hebron
L.F.M.
BARCELONA

Periodic
Foto:

Fonts de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona van informar ahir a aquest rotatiu que el jove de 22 anys ferit greu dimarts a la matinada al Pas de la Casa havia sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) i havia estat traslladat a planta. Van afegir que el pronòstic era «molt greu» però que està «estable dins la gravetat». El més provable, segons fonts properes al cas, és que el noi de 22 anys s'hagi quedat paraplègic com a conseqüència del cop contra la pilona.

Segons va informar l'ANA, el jove hauria utilitzat un matalàs d'una pilona de les pistes del Pas de la Casa per lliscar per la neu. Les primeres informacions de la Policia apuntaven que el noi s'hauria llençat amb aquest element per una pista propera a la zona del telecabina del Coll Blanc i va acabar impactant contra una altra pilona.

Des de l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell van informar el dia 1 que la víctima havia patit una fractura vertebral amb compromís a la medul·la i que, degut a la gravetat de les lesions, va haver de ser traslladat posteriorment a Barcelona.

NIT DE CAP D'ANY / Els efectius del SUM de Bombers van realitzar durant la nit de Cap d'Any una desena de sortides principalment per atendre casos d'alcoholèmia. Un accident amb un sol turisme implicat va acabar amb la conductora detinguda; van resultar ferides lleus la conductora i dues ocupants del vehicle, dues residents espanyoles i una jove andorrana, respectivament, de 21 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT