PUBLICITAT

Prada acollirà per primer cop classes d'una mestra de l'UdA

  • Alexandra Monné impartirà el curs sobre la interrelació dels usos lingüístics
  • Durant la jornada andorrana es faran 24 ponències orals i sis d'escrites
I. C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els participants andorrans de l'edició anterior a Prada de Conflent. Foto: TONY LARA

Del 15 al 24 d'agost, el poble de Prada de Conflent (Catalunya Nord) acull la 42a edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), en què participarà per primer cop un membre del professorat de la Universitat d'An- dorra (UdA). Alexandra Monné impartirà el curs La interrelació dels usos lingüístics amb els diferents grups lingüístics presents a Andorra.

La Diada Andorrana tindrà lloc dissabte dia 21. Sota el títol Andorra i els seus ciutadans, la jornada comptarà amb 24 ponències orals i amb sis aportacions escrites a càrrec de diferents personatges de la vida política i social andorrana. Segons va destacar ahir la presidenta de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), Àngels Mach, "un any procurem escollir una temàtica més tècnica i el següent una de caire més social", com és el cas de l'edició d'aquest any.

De la seva part, el vicerector per les relacions de l'UCE amb Andorra i membre de la junta directiva de la SAC, Èric Jover, va remarcar que "s'ha buscat la màxima pluralitat en la temàtica perquè es puguin atacar i rebatre des de diferents vessants".

Jover va indicar que es parlarà sobre què vol dir ser ciutadà, i també es tractarà sobre les interaccions dels ciutadans amb el seu context, tant social com econòmic, així com les relacions dels ciutadans amb els organismes del país, les institucions, les associacions o els mitjans de comunicació.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT