PUBLICITAT

Martí anuncia que totes les reformes necessàries es faran

  • L'obertura econòmica i els temps de crisi centren el missatge governamental
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Toni Martí durant la gravació del discurs de Cap d'any Foto: SFGA

El discurs de Cap d'any realitzat pel cap de Govern del Principat d'Andorra, Toni Martí, va estar aquest any centrat en dos eixos: per una banda, el temps de crisi i les reformes necessàries, per l'altra, els èxits aconseguit amb l'obertura econòmica, sobretot en el sector de les noves tecnologies. Per últim, una crida a l'esforç, l'esperit de superació i una visió optimista d'un futur pròsper per als innovadors. El discurs es va gravar en la cuina d'un hotel, per tal de expressar en imatges el que va dir en paraules «el Govern vol estar al costat d'aquells que treballen».

Ara bé, pel que fa a les reformes, Martí va dir que «som conscients que cap Govern ha encarat tantes reformes, totes elles necessàries, però totes elles complicades. I les farem perquè hem vingut a fer la feina, no a perdurar en els nostres càrrecs».

Obertura econòmica / «Sempre he dit que no es poden esperar solucions miraculoses ni que la situació canviï del dia a l'endemà, però el camí de l'obertura, el camí de la diversificació de l'economia és el bon camí; i així ho avalen el centenar de demandes d'inversió estrangera i les vint cartes de compromís d'empreses interessades a desenvolupar al nostre país una activitat productiva i, doncs, generadora de nous llocs de treball», amb aquestes paraules Martí va manifestar les esperances depositades en el procés d'obertura econòmica iniciat al Principat. Ara bé, va afegir que «les esperances que tenim dipositades en la diversificació de l'economia no ens poden fer perdre de vista que hi ha necessitats immediates que cal cobrir. El moment actual és el de les grans reformes, sí, però és també el de la política social amb majúscules».

NOU MODEL / «Nosaltres volem que del nou model econòmic, de la nova política turística, de tots els grans canvis que estem duent a terme, els principals beneficiaris en sigueu tots vosaltres: els treballadors, els emprenedors i els professionals d'Andorra», va voler deixar clar Martí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT