PUBLICITAT

Mariona Raméntol, podi a l'eslàlom de la Copa Pirineus

  • Fins a 36 andorrans participen a la competició que es va disputar a Peyragudes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mariona Raméntol, en la tercera posició a Peyragudes Foto: FAE

Fins a 36 andorrans de les categories U-14 i U-16 d'esquí alpí van disputat a Peyragudes les proves de la Copa Pirineus, que engloba esquiadors de la França pirinenca, Catalunya i Andorra. El millor resultat va ser la tercera posició de Mariona Raméntol a l'eslàlom U-16, on Noemí Mora va ser quarta. Es van disputar un eslàlom i un gegant. .

La cita a Peyragudes va ser a una pista molt dura, de sortida amb un mur similar al de l'Avet de Soldeu, on no dóna el sol i la duresa va posar a prova els joves andorrans, que han estat entrenant al Principat «amb unes condicions molt difícils per la manca de neu», segons va manifestar el coordinador de Tecnificació de la FAE, Xavi Coll. «El potencial hi és, però no hem arribat a temps per la competició», hi va afegir.

En l'eslàlom U-16 es va donar el millor resultat, amb la 3a plaça de Raméntol, i després de millorar la 4a plaça que havia obtingut a la primera mànega. En aquesta mateixa cursa, Noemí Mora va acabar 4a quan en acabar la primera mànega era 9a. En d'altres resultats, va destacar la 5a plaça en gegant U-16 de Robert Martí i Marta Riba, i també de Pol Suárez en U-14. Suárez, en l'eslàlom, va acabar quart.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT