PUBLICITAT

Budzaku diu que l'enllaç rus «no tenia cap pes»

  • cometeoandorra.ru era «una més de les opcions» per promocionar-se
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El gerent d'Andorra Turisme Betim Budzaku. Foto: ANA

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va explicar a l'ANA que consideren la presentació de la campanya turística d'hivern una acció «tècnica i no comercial», i què en aquest sentit, no es va donar massa importància a la incorporació de la informació sobre el web www.cometoandorra.ru que no estava registrat el 26 de novembre perquè consideren que «només els curiosos» entrarien a veure el portal en ciríl·lic i que no es fixarien en aquesta línia. Budzaku va recordar que la campanya s'activava oficialment el 20 de desembre i en aquella data ja es disposava d'un domini per a promoure l'oferta al mercat rus. «A Andorra podem veure els dominis perquè escoltem la presentació», va dir el responsable de Turisme, això, però, no implica un vincle entre aquesta i una pàgina web en concret, va matisar. Així, va lamentar la confusió que pugues haver crear «en una línia que per nosaltres no tenia cap pes».

La polèmica es va iniciar quan durant la presentació de la campanya d'hivern el 26 de novembre, Andorra Turisme va incloure en les diapositives un enllaç a un web que havia de servir per promoure l'oferta del país a Rússia. «Una dada tècnica d'un web inexistent», segons va exposar el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, que no s'havia d'activar fins al 20 de desembre i que era «una més» de les opcions amb què treballaven per a promocionar-se en aquest mercat.

Sobre la possible confusió que hagi pogut generar el fet d'informar d'un portal que finalment no promourà l'oferta d'Andorra Turisme, Budzaku va indicar que a partir del febrer estarà en marxa la nova web i per tant no es necessita una estratègia de posicionament per als portals de la campanya d'hivern. De cara al futur, va dir, «ho tindrem en compte perquè no hi hagi confusió i perquè no hi hagi persones en concret que se'n vulguin aprofitar».

D'altra banda, respecte a l'adquisició del portal cometoandorra.ru per part de Stephanie Steinbrecht-Aleix, el gerent de la societat va manifestar que «si alguna persona en concret vol fer-se rica amb aquesta pàgina ja vam dir que no ens interessa». Tampoc té previst, de moment, col·laborar o incloure el projecte de Steinbrecht-Aleix en la promoció del país. «Si algú necessita que nosaltres aportem alguna cosa que ens contacti», va concloure Budzaku.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT