PUBLICITAT

Diversió per a 4.200 nens

  • El Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra comença amb bona assistència
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Nens jugant al Saló de la Infància d'Encamp, ahir Foto: TONY LARA

El 21è Saló de la Infància i la Juventut d'Andorra espera tancar la seva primera fase a Encamp amb una assistència d'uns 4.200 visitants tenint en compte que el dissabte es van registrar uns 1.200 assistents. Malgrat encara és aviat per fer-ne una valoració global, de moment assistents i organitzadors estan satisfets amb el resultat.

Des del passat 26 de desembre i fins ahir s'ha celebrat el Saló de la Infància i la Juventut d'Andorra al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, abans de traslladar-se al Pas de la Casa, on se celebrarà entre els dies 2 i 6 de gener.

Aquest any presenta la novetat d'una sala separada de la dels jocs infantils on es pot jugar amb videojocs o fins i tot fer un taller per aprendre a ser discjockey, amb l'objectiu d'atraure a un públic més adolescent: «la sala annexa, a prop del saló però diferenciada, ens ha permès que ells estiguin una mica més còmodes i també s'hi acostin més», va declarar el cap del Departament de Joventut i Esports del Comú d'Encamp, Manel Sànchez.

Molts dels visitants que es van acostar al Saló, segons va explicar Sánchez, van ser de fora, «especialment molts turistes russos»

En Pau, un encampadà d'onze anys, va valorar molt positivament aquesta nova secció amb videojocs: «em sembla molt bé, no tot ha de ser jugar amb colxonetes», va resumir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT