PUBLICITAT

La Fiscalia recorrerà la decisió de l'Audiència

EL PERIÒDIC
MADRID

La Fiscalia Anticorrupció espanyola recorrerà la decisió del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz de no investigar els suposats comptes de dirigents de CiU a Andorra i a altres països, informa Efe.

La Fiscalia demanarà al jutge que abans de considerar-se no competent en el cas prengui declaració a l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i fill de l'expresident de la Generalitat. Segons la seva exparella, la dona va acompanyar a Jordi Pujol en un viatge a Andorra amb una bossa plena de bitllets de 500 euros. SegonsEfe, que cita a fonts judicials, la Fiscalia basarà en aquest fet el seu recurs i demanarà que l'exparella de Pujol declari davant del jutge i expliqui aquest suposat viatge, que si es provés, podria constituir un delicte de blanqueig de capitals, i en aquest cas sí que seria un delicte competència de l'Audiència Nacional.

El jutge va desestimar prendre declaració a la dona al·legant que aportava poques dades i que en la seva declaració a la Policia també va denunciar presumptes maltractaments de forma «genèrica i indeterminada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT