PUBLICITAT

Grandvalira obre el Sunset Park pel freestyle

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira ja ha obert una nova instal·lació per a la pràctica del freestyle, el Sunset Park Peretol, un escenari que simula les zones urbanes on els patinadors fan les seves acrobàcies, i que ara poden dur a la pràctica a la neu.

El circuit que s'ha format aporta als ‘riders' la possibilitat de traslladar a l'hivern els trucs que practiquen sobre l'skate o els patins en línia en qualsevol indret urbà que se'ls hi permet. Així, la construcció a Grandvalira ha estat possible gràcies a la col·laboració d'altres firmes com ara San Miguel, Red Bull i Viladomat-Kilvil.

El passat divendres es va obrir al públic amb força expectació i bona resposta per part d'alguns practicants, que van poder gaudir d'una instal·lació que compta amb baranes, escales i fins i tot un túnel. Amb el sentit comú per senyera, o sense ell, els valents que ho van provar van coincidir en la bona instal·lació de la que podien fer ús, especialment per l'opció de la neu sota els peus, ja sigui per provar-ho amb taula de surf de neu, o bé amb els esquís. En tot, cas, el plaer serà idèntic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT