PUBLICITAT

Sis corredors FAE baixen punts al Memorial Xavi Barios

EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Carmina Pallàs, ahir durant el gegant a Arcalís Foto: VALLNORD

Carmina Pallàs va guanyar ahir el gegant FIS Vallnord Arcalís, 1r Memorial Xavi Barios-Trofeu MoraBanc, i va millorar punts FIS en la disciplina, amb 53,34, el mateix que altres cinc esquiadors de la FAE: Àxel Esteve, Robert Solsona, Xavi Salvadores, Josh Alayrach i Pol Ferrer. Aquests dos últims tornaven ahir a competir després de mesos lesionats.

Pallàs va superar la japonesa Misato Kaneko, que havia vençut els dos eslàloms de Vallnord Pal de divendres i dissabte. L'andorrana sumava 53,34 punts, quan tenia 55,32. En homes, 3r va ser Joan Verdú a 1,49s del vencedor. En 4a plaça, Àxel Esteve millorava (43,53), mentre que Marc Oliveras, Roger Vidosa i Nil Ruiz eren 5è, 6è i 7è, respectivament. En la 9a plaça, Josh Alayrach, Robert Solsona i Xavi Salvadores, en 10a i 11a posició. 18è va ser Marc Vieitez, 23è Pol Ferrer, Nicolàs López 34è, David Rous 35è, Iván Del Moral 42è i Arturo León 51è.

Per altra part, dissabte a l'eslàlom FIS de Vallnord Pal, Roger Vidosa repetia la segona posició del divendres, mentre que Marc Oliveras completava el podi en la tercera posició. Àxel Esteve i Robert Solsona van ser 4t i 8è, respectivament, mentre que Carmina Pallàs no va acabar la primera mànega.

Així mateix, dissabte a la Copa del Món d'eslàlom, Mireia Gutiérrez no va acabar la primera mànega després d'anar sempre en la baixada en ritmes d'estar fora de les 30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT