PUBLICITAT

Louah repeteix triomf en la Sant Silvestre de Sant Julià

  • Felipo guanya en fèmines en un 20è aniversari amb 1.017 inscrits
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Moments posteriors a la sortida de la Sant Silvestre, ahir al Sant Eloi Foto: TONY LARA

El marroquí Abdeslam Louah va adjudicar-se per segon any consecutiu el triomf en la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria. El corredor nacionalitzat espanyol de l'equip valencià Huracán Fent Camí va completar el recorregut en 7min 15s i va superar per només sis segons que l'espanyol Marco Antonio Cepeda i setze més que el primer andorrà, Pepo Sansa.

En la categoria femenina la victòria va ser per a l'andorrana Sílvia Felipo, que relleva Laura Orgué en el palmarès de la cita laurediana en un 20è aniversari que sorprenentment va aconseguir el rècord de participació, amb 1.017 corredors. Dijous, a tres hores del tancament d'inscripcions, eren uns 600 els apuntats.

La cursa va tornar a ser tota una festa de disfresses, aquesta vegada amb el taronja del centre comercial Sant Eloi com a color principal en els barrets de Pare Noel que repartir l'organització i no el vermell com era habitual. Amb una temperatura no tan agressiva com en anys anteriors van poblar els carrers de Sant Julià des d'un grup de turistes que venien a la platja a pit descobert i tot el kit d'estiu fins a barrufets, metges, un dimoni, un ninot de neu i fins i tot unes boles de Nadal daurades i un vaixell amb forma humana que van viure uns minuts de diversió més que de competició durant els 2.200 metres del recorregut sènior.

Abans de tot això va ser el torn dels nens, els primers en dotar els carrers de la parròquia laurediana del sa esperit esportiu. Aquest any fins i tot va funcionar el tema del trànsit. Amb el nou vial els cotxes que feien cua, tant de pujada com de baixada, podien continuar amb els seus trajectes entrant o sortint per la boca sud del túnel, a l'alçada de la cruïlla de la Rabassa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT