PUBLICITAT

Llum verd a l'Estadi Nacional a la Coma del Forat a Arcalís

  • La tretzena paga dels consellers del comú es destinarà a diferents finalitats socials per a la parròquia
JOSEP ROMERO
ORDINO

Periodic
Els consellers de la corporació local d'Ordino durant el Consell tradicional dels Sants Innocents, ahir Foto: COMÚ D'ORDINO

Durant el consell tradicional dels Sants Innocents del Comú d'Ordino, que va tenir lloc ahir es va donar a conèixer el contingut del conveni que se signarà entre el Govern i Secnoa, i que farà realitat l'adequació de l'Estadi Nacional La Coma del Forat al camp de neu d'Ordino-Arcalís.

La inversió de l'Executiu serà màxim de 1.259.811 d'euros i permetrà instal·lar el sistema d'innivació artificial per poder acollir la Copa del món de boardercross que tindrà lloc el 2014 (14 i 16 de març), ja que la Copa d'Europa es desenvoluparà sense cap inversió extraordinària els propers 15 i 16 de març. El Comú d'Ordino, a través de Secnoa, assumirà el cost de la part d'obra civil, 446.312 euros.

BENESTAR SOCIAL / Un altre decisió rellevant acordada els últims dies i que es va fer pública ahir, va ser la reconducció de 9.000 euros, dels 18.000 inicials, provinents de la tretzena paga que els consellers han cedit aquest any per a Benestar Social. Els ajuts i subvencions per fer front al pagament de l'Escola bressol i la ludoescola, l'ocupació de gent en situació de risc, el pagament d'una residència, i les subvencions al Grup Artístic d'Ordino i a Càritas Andorra, han estat les partides beneficiades amb aquest gest que es tornarà a repetir l'any que ve.

La intervenció de la minoria es va centrar en l'adjudicació de les obres d'ampliació del parc infantil de Prat de Call, atorgada a l'empresa més ràpida en el termini d'execució i no la més econòmica. La consellera Gemma Riba es va remetre a la valoració del plec de bases, en què el termini puntuava més que el pressupost.

Els consellers Enric Dolsa i Èric Bartolomé van felicitar la conselleria d'Esports per la decisió de reobrir els diumenges, gràcies a un conveni amb els Serradells, sense incrementar els costos del Centre Esportiu d'Ordino. El conveni preveu que els Serradells obrirà tots els diumenges al matí mentre que per la tardes ho farà el Centre Esportiu d'Ordino. Es tracta d'una prova pilot fins al 30 d'abril . En concret el CEO obrirà de 15 a 21 hores mentre que el poliesportiu de la capital ho farà entre les 10 i les 14 hores. El conveni es podria renovar de cara a la propera temporada d'hivern. Els abonats de les dues instal·lacions podran anar als dos centres gratuïtament.

El conseller de Turisme i Esports, Bartumeu Gabriel, va explicar aquesta setmana, durant la presentació pública de l'acord amb el Comú d'Andorra la Vella, que l'obertura els diumenges per les tardes no significarà de cap manera un increment dels costos. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT