PUBLICITAT

Una única empresa farà el manteniment dels túnels

  • El Govern també nomena els membres del Consell Universitari
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un grup d'estudiants davant l'edifici de la Universitat d'Andorra. Foto: TONY LARA

El consell de vinistres va aprovar, en la sessió celebrada ahir, la licitació de l'explotació i manteniment del Centre Nacional de Trànsit (Cenatra), dels túnels del Pont Pla, la Pedrera, Sant Antoni, de les Dos Valires, de la Tàpia i de Ràdio Andorra. El concurs inclou també el Carril Prioritari Multiús i la gestió de les instal·lacions semafòriques. D'aquesta manera, tal com ja va avançar el Govern en inaugurar-se el túnel de les Dos Valires, es vol aconseguir que una sola empresa s'encarregui del manteniment de tots els túnels de la xarxa viària, exceptuant el d'Envalira, que és de concessió privada.

La licitació s'ha dividit en dos lots. El primer abasta l'explotació i manteniment del Centre Nacional de Trànsit i la intervenció inicial en els túnels, mentre que el segon abasta el manteniment. L'inici del període de contracte és el dia 1 de març del 2013 i finalitza el 31 de desembre del 2013, renovable anualment fins el 31 de desembre del 2017.

El Govern va aprovar ahir també els nomenaments de sis membres del Consell Universitari de la Universitat d'Andorra. Com a representants del professorat es va nomenar a Rosa Maria Mariño i Cristina Yañez, com a representants dels estudiants Estefania Galdran i Nabil Khalifi, mentre que Josep Peralba va ser escollit representant de les entitats privades que col·laboren amb la Universitat d'Andorra, i Francesc Badia com a representant del sector empresarial i professional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT