PUBLICITAT

El jove ferit a la Massana surt de l'UCI i ja es troba en planta

  • El presumpte agressor es troba a la presó de manera preventiva
JOSEP ROMERO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un agent penitenciari de la Comella efectua un control de seguretat Foto: TONY LARA

El noi de 19 anys que va resultar greument ferit en una baralla la matinada del dissabte passat al centre de la Massana, va sortir ahir de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Sant Pau a Barcelona, on es troba encara ingressat. El jove va ser ubicat a una planta d'hospitalització, sent la seva evolució molt favorable.

El ferit, resident espanyol, va ser traslladat el mateix diumenge a la ciutat Comtal per causa de la gravetat de les ferides, un fort cop al front, presentant un traumatisme cranial i una hemorràgia cerebral. El jove va necessitar d'un tractament neurològic específic que no es pot oferir al país. En un primer moment es va d'haver de connectar a la respiració mecànica i a les poques hores el van enviar fins al centre de Sant Pau de la capital catalana.

La família de l'agredit va interposar en un primer moment la denuncia corresponent. L'agressor, un andorrà de 28 anys, està implicat en un presumpte delicte de lesions doloroses, és a dir, d'intencionalitat de fer mal a l'haver donat reiteradamenr cops de peu a l'agredit un cop estava al terra, segons han informat fonts properes a la investigació. El presumpte agressor està ingressat a la presó de la Comella de manera preventiva, per ordre del batlle de guàrdia, una vegada va estudiar l'informe policial i va prendre declaració a l'acusat. El cas es troba ara en fase d'instrucció en mans del jutjat número tres de la Batllia, per la qual cosa no han transcendit més detalls.

BATUSSA / Només se sap, fins al monent, que es va produir una baralla, de la qual es desconeixen els motius, en la que van participar varies persones joves. Fonts hospitalàries van confirmar que l'acompanyant del ferit va explicar que tot havia estat per causa d'una batussa. A l'existir una denuncia no en poden oferir més informació.

Del darrer comunicat mèdic es desprèn que el jove ferit podria ser donant d'alta en els propers dies, sempre que no es produeixin complicacions de darrera hora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT