PUBLICITAT

Els Serradells i el Centre d'Ordino compartiran usuaris

  • El diumenge al matí obrirà el centre de la capital i per la tarda el CEO d'Ordino
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els consellers d'Esports de la capital, Marc Pons, i el d'Ordino, Bartumeu Gabriel, ahir Foto: ANA / N.M.

Durant aquesta temporada d'hivern es farà una prova pilot en què els Serradells tancarà els diumenges a la tarda, i el Centre Esportiu d'Ordino al matí, però els abonats d'amdues instal·lacions podran anar als dos centres gratuïtament. Aquest conveni que es signar ahir permet que els usuaris dels dos centres esportius puguin fer esport els diumenges reduint el cost que això suposa per a les entitats.

El Centre Esportiu d'Ordino va començar a tancar els diumenges ja fa dos anys, però a causa de la demanda dels usuaris es va plantejar l'opció de tornar a obrir. Tal com va explicar el conseller de Turisme i Esports, Bartumeu Gabriel, es volia tornar a obrir però sense incrementar els costos, i per això es va pensar en un acord amb Andorra la Vella. D'aquesta manera, el CEO obrirà els diumenges a la tarda, de 15 a 21 hores, reorganitzant els torns del personal de manera que això no suposi una despesa afegida, i als matins els seus usuaris podran anar als Serradells.

Pel que fa al Centre Esportiu els Serradells, que fins ara ha obert els diumenges al matí i a la tarda, durant aquesta prova pilot, que s'allargarà fins al 30 d'abril, només obrirà als matins, de 10 a 14 hores. Segons va indicar el conseller de Joventut i Esports del Comú d'Andorra la Vella, Marc Pons, això no suposarà un gran canvi per als seus usuaris, perquè els diumenges a la tarda no hi ha molta afluència als Serradells. A més, va apuntar que «molts ciutadans d'Andorra la Vella van a esquiar a Ordino, i així podran anar a la tarda al CEO, que és un après-ski excel·lent».

Tot i que els consellers no van quantificar l'estalvi que això suposa, Pons va assenyalar que els permet estalviar un torn de personal els diumenges a la tarda, que es pot reorganitzar durant la setmana, i a més suposa un estalvi energètic important. Pel que fa al CEO, Gabriel va indicar que obrir els diumenges a la tarda «no els suposarà una despesa» ja que ho cobriran amb el personal que ja tenen.

La prova pilot es farà fins a final del mes d'abril i el conveni es podria renovar de cara a la propera temporada d'hivern. Durant l'estiu, però, no es farà, ja que l'afluència al CEO és molt reduïda i que els Serradells «no es pot permetre tancar», ja que té molts usuaris els diumenges, i amb la piscina exterior atrau un gran nombre d'usuaris no abonats, que suposen una important font d'ingressos per al centre.

ENTRADA CONJUNTA / A aquesta iniciativa cal afegir la que es posarà en marxa a partir de l'1 de gener en tots els centres esportius del país. L'entrada puntual per a l'utilització de les instal·lacions serà un 50% més barata, gràcies a l'acord que van signar el mes passat els set comuns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT