PUBLICITAT

El 20è aniversari manté la xifra del 2011 i no arribarà als 700 inscrits

  • Louah defensa el títol en la categoria masculina i per contra Orgué és baixa en fèmines
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
"Algú" disfressat d'arbre de Nadal en la sortida de l'edició del 2011 Foto: TONY LARA

El 20è aniversari de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria havia de ser una edició especial, segons havia avançat Víctor Martínez una vegada finalitzada la cursa del 2011 però a nivell de participació l'imant ha produit el mateix efecte. Si l'any passat van creuar la línia d'arribada 580 corredors, aquest any es preveu una xifra similar. Al tancament de l'edició, quan faltaven prop de dues hores per al tancament d'inscripcions, hi havia registrats 58 en la categoria baby i 529 entre la júnior i sènior, per tant no s'espera superar la barrera dels 700 participants.

Tot i això la cursa laurediana manté el seu encant de sempre, tot i que ara el preu per apuntar-se és de cinc euros per a les persones que tinguin més de nou anys mentre que per als més petits encara és gratis. Es mantenen els premis en metàl·lic per als tres primers de cada categoria, per a les cinc millors disfresses individuals i per a les cinc millors comparses, que han d'estar formades per cinc o més integrants. I com no, hi haurà la clàssica panera per a tots els participants, que s'entregarà en el moment de tornar els xips.

ATURAT EL TRÀNSIT DE 21.45 A 22.30 / Com cada any la cursa baby, de 300 metres, serà la que donarà el tret de sortida a les 21.45 hores a la nit de la festa dels barrets de Pare Noel per continuar amb la júnior de 1.000 a les 22.00 i acabar amb la sènior a les 22.10. Com cada any serà poc menys de tres quarts d'hora d'aturada de trànsit, tant de pujada com de baixada, temps en el qual el marroquí nacionalitzat espanyol Abdeslam Louah defensarà el títol aconseguit l'any passat en la categoria masculina mentre que, per contra, la darrera guanyadora Laura Orgué serà baixa en fèmines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT