PUBLICITAT

Un Saló de la Infància i de la Joventut molt viatger

  • El certamen presenta un espai propi per a infants i adolescents
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Petita cercavila durant la inauguració del Saló de la Infància a Encamp, ahi Foto: TONY LARA

Ahir va obrir portes el Saló de la Infància i la Joventut al Complex Esportiu d'Encamp. Romandrà obert fins al diumenge dia 30, i del 2 al 6 de gener es traslladarà al Pas de la Casa. La intenció dels seus organitzadors és enguany captar més que mai el públic d'altres parròquies i també els visitants. Aquesta edició està dedicada a la temàtica dels viatges dels exploradors amb diferents propostes lúdiques i educatives Un altre de les novetats és que s'ha creat un espai diferenciat per als joves, que ha estat molt ben acollit.

El cònsol major, Jordi Mas, va destacar ahir durant l'acte inaugural que el Saló pretén afegir «una pinzellada més d'il·lusió» a les festes nadalenques, segons informa l'ANA.

Mas també va destacar que ja feia temps que els joves reclamaven un espai propi per a ells, i aquest any s'ha fet realitat, compensant el fet que en d'altres edicions hi havia moltes activitats per als petits i poques per als adolescents.

En aquest sentit la nova zona, centrada en els videojocs i els simuladors, ha estat molt ben acollida pels joves, i ja es va començar a notar un increment de visitants d'entre 14 i 17 anys, que d'altres anys no se sentien atrets per l'oferta del Saló.

El preu de l'entrada és de 4,20 euros, i està obert fins diumenge cada dia de 16 a 21 hores. El Saló ofereix a més una ludoteca per a infants entre 0 i 3 anys. S'espera superar els 8.000 visitants de mitjana de l'any anterior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT