PUBLICITAT

Montañez es desvincula del River per tornar al Valladolid

  • El jugador català i l'equip andorrà posen punt i final a una relació que només dura tres partits
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Montañez amb la pilota en el primer dels tres partits que ha jugat amb el River, contra el Knet al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

Tres setmanes ha durat l'idil·li entre el River i Román Montañez. El jugador que venia a substituir el lesionat Schreiner per un mes ha signat amb el Blancos Rueda de Valladolid. De moment és un acord verbal però segons anuncia el dotzè classificat de la lliga ACB en els pròxims dies passarà la revisió mèdica i signarà un contracte fins a final de temporada.

El director general del River, Francesc Solana, va anunciar que les negociacions van començar la nit de Nadal: «Vaig rebre una trucada a les dues de la matinada per preguntar-nos per la seva situació i hem facilitat la seva sortida perquè ell també va posar el seu gra de sorra per venir aquí». Tenia 24 hores per arribar a una entesa amb el Valladolid i durant el matí de dimarts ja estava tot arreglat. Amb el River no hi havia problema, segons va detallar Solana: «Era un contracte temporal que ens venia bé a nosaltres per la lesió d'Schreiner i les molèsties de Pablo Sánchez i també per a ell, ja que podia servir com a trampolí per tornar a la lliga Endesa».

Així doncs Montañez torna a un club en el qual havia militat cinc temporades –del 2000 al 2005– i en el qual fins i tot va arribar a ser el capità. Ara, amb 33 anys, l'exterior català torna després de fer un promig de 9 punts, 1,3 assistències i 22 minuts de joc en els tres partits que ha disputat amb el River, contra Knet, Barça B i Força Lleida. «Mil gracies per tot! Espero haver ajudat a l'equip, jo m'emporto coses molt positives.. Molta sort equip!», va ser el seu comiat via twitter.

De la seva banda el club andorrà no té previst trobar un substitut per Montañez. Solana no va tancar cap porta a una possible incorporació –«sempre estem atents al mercat»– però no arribarà ningú si no es produeix una lesió com la d'Schreiner: «Ell està evolucionant bé i Pablo Sánchez ja està recuperat. Tornem a tenir tots els jugadors a disposició del tècnic per tant no fitxarem».

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT