PUBLICITAT

L'Ajuntament de la Seu posa a la venda el lipdub de la ciutat

  • Hi participen més de 300 persones i 46 entitats urgellenques
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Els ciutadans fent un assaig abans de la gravació, l'estiu passat Foto: EL PERIÒDIC

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell va informar ahir en un comunicat que el vídeo del lipdub de la capital alturgellenca que es va enregistar el passat mes de juliol a la plaça dels Oms, ja està a la venda. La idea d'editar un vídeo amb el lipdub respon a que tots aquells urgellencs i urgellenques que hi van participar el puguin tenir. A més, també és una bona idea de regal per aquestes festes nadalenques. El vídeo és pot adquirir pel preu de 5 euros a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

Recordem quel passat 22 de juliol, la plaça dels Oms de la Seu va ser l'escenari de l'enregistrament del lipdub de la ciutat on hi van participar més de 300 persones i 46 entitats urgellenques que representen tot el teixit social de la capital de l'Alt Urgell. La presentació oficial d'aquest vídeo promocional es va fer després del pregó de la Festa Major a la mateixa plaça dels Oms, on tothom que s'hi va congregar el va poder visionar a través d'una pantalla gegant. El lipdub de la Seu d'Urgell compta amb tres elements originals. El principal és que a diferència de la majoria de lipdub, en el de la capital alturgellenca la càmera no es mou per carrers sinó que mostra un cargol de persones situades a la mateixa plaça dels Oms, la qual, a poc a poc, es va omplint de gent.

Pel que fa a la música del vídeo, és una corranda composta expressament per a l'ocasió pels professors i els alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, amb lletra escrita per Pep Lizandra. Respecte a la coreografia d'aquest vídeo musical, l'element principal és un paquet de regal sorpresa que es van passant totes les persones que participen en el lipdub. El lipdub és un vídeo musical realizat per un grup de persones que sincronitzen els llavis, gestos i moviments amb una cançó. Se sol fer en un únic plànol en el que els participants fan playback mentre sona la música en un reproductor mòbil. En l'edició posterior s'hi incorpora la cançó com a banda sonara. El lipdub és cada vegada més popular gràcies a les pàgines de vídeo per internet com Youtube.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT