PUBLICITAT

El tercer premi de la Loteria de Nadal arriba fins a Organyà

  • El bar Nando ven el dècim a través del terminal electrònic
EL PERIÒDIC
ORGANYÀ

Periodic
Els nens de San Idelfonso canten les boles del Sorteig de Nadal. Foto: EL PERIÒDIC

El Bar Nando d'Organyà, al número 28 del carrer Major, va vendre per terminal electrònic un dècim del número 64.084, premiat amb un dels premis del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb 500.000 euros per sèrie. Segons informa Europa Press els propietaris del bar, Pere Obiols i Dolors Rocamora van explicar que «es tracta del premi més gran que ha repartit mai aquest bar en els més de vint anys que portem venent loteria de Nadal». El propietari desconeix la identitat de l'afortunat i lamenta no haver comprat el número premiat: «Voldria que m'hagués tocat a mi», va dir Obiols. No obstant això, tant els propietaris com els clients del bar Nando van celebrar la notícia.

L'Administració número 1 de la Seu d'Urgell, no va tenir tanta sort i va informar a Ràdio Seu que els principals premis que havia repartit són de terminacions del número premiat amb la grossa. En canvi, l'administració de La Bruixa d'Or de Sort va ser més afortunada i va pessigar l'últim cinquè premi –el número 24.616. Val a dir que si la Grossa d'aquest any va ser molt repartida, el segon premi de la Loteria de Nadal –el número 42.260– es va vendre íntegrament a Aranda de Duero (Burgos).

Milions a Ripoll / L'administració El Trébol de Ripoll, situada a la plaça Anselm Clavé, va repartir dissabte passat gairebé 36 milions d'euros del número 23.475, un dels quarts premis del Sorteig Extraordinari de Nadal. L'administració va vendre 179 sèries, tot en dècims que van anar a parar a la comarca del Ripollès, Andorra i també Pontevedra. El fill de l'administradora, Marc Rosa, va explicar que és la segona vegada que aquest número toca aquest any, ja que també va ser guanyador del primer premi del sorteig ordinari dels dissabtes, el passat 18 d'agost. Rosa va dir que «sentim molta alegria perquè feia molta falta a la zona i hem repartit un bon pèssic». e fet, Rosa és un dels agraciats perquè la seva família està abonada a aquest número.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT