L'Andorra s'imposa al Barça B en un partit frenètic i ple de gols

• L'equip de Carlos Sánchez viu una jornada favorable que el situa cinquè en la classificació

Ique amb la pilota pressionat per Fran Conde, dissabte al Poliesportiu Foto: FCA / J.J. BLASCO

El FC Andorra va guanyar dissabte contra el Barça B en un partit frenètic i farcit de gols (9-6) i amb aquesta victòria arrodoneix un mes de desembre per emmarcar en el qual ha sumat nou punts de nou possibles i s'ha situat cinquè en la classificació. Ha estat una jornada perfecta per al conjunt que dirigeix Carlos Sánchez, ja que tots els equips de la zona alta han e mpatat: el líder Benicarló amb ElPozo Ciudad de Murncia i el Jumilla contra el Torrejón. Arriba l'aturada nadalenca amb la primera volta ja complerta i els tricolors, en posicions de play-off d'ascens, tenen el Melilla –el que marca el tall amb la zona tranquil·la– a vuit punts.

Jugar al Poliesportiu va ser una vegada més un valor afegit per a l'Andorra, que a casa ha sumat 15 dels 22 punts que té. El cinc tricolor va practicar el joc descarat que més habitualment practica, de pressió en pista contrària i rapidesa per buscar la porteria contrària. Em tot moment va dominar en el marcador, per tant l'estratègia va funcionar.

Després de diverses anades i vingudes va ser Ique, el principal artífex del triomf, el que va inaugurar el marcador al minut 8. Roger Serrano va fer l'empat a l'11, de nou Ique va recuperar l'avantatge al 18, Joselito va tornar a situar les taules en l'electrìnic i abans del descans Antoñito va fer pujar el 3-2.

Els primers minuts de la segona part van ser claus perquè els tres punts es quedessin a Andorra. Entre el 23 i el 26 van marcar Hicham, Carlinhos i Ique. El 6-2 deixava el partit molt ben encarrilat, ja que el Barça B, ferit en l'orgull, va buscar amb més èmfasi la porteria d'Aitor i això va donar més espai als tricolors per muntar els contraatacs.

Ferry va donar un cop de moral al minut 28 però poc després Antoñito va tornar a posar a l'Andorra tres gols per sobre (7-3). Roger Serrano va marcar en pròpia porteria al 34 i amb el 8-3 semblava ja que els tres punts es quedarien definitivament al Principat però el filial blaugrana no es va rendir i va marcar tres gols per fer saltar els nervis. Era, però, el minut 40. Massa tard. Per si de cas, però, Castilla va tenir temps per fer fugir els fantasmes.