PUBLICITAT

Gustum arriba a la recta final amb un taller de formatges

EL PERIODIC
LA SEU D'URGELL

Avui a les 11 del matí l'Espai Ermengol viurà l'última sessió del cicle Gustum, amb un taller infantil de formatges de la mà dels tècnics de la Denominació d'Origen Protegida (DOP) Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya, segons va informar ahir Ràdio Seu. El cicle Gustum ja va organitzar dissabte passat una altra sessió dedicada a nens i nenes amb un taller de botifarres que va anar a càrrec de Jordi Planes. Els participants van aprendre a reconèixer els productes de la terra. El cicle Gustum té per a objectiu promocionar els productes locals de qualitat, els seus productors i elaboradors. Aquest cicle està organitzat pel Consorci Alt Urgell-Cerdanya, en col·laboració amb l'Espai Ermengol. També hi van participar la nutricionista Helena Roura, el tècnic de productes locals Ramon Senmartí, l'experta en aliments de la UdL Mari Paz Romero, la investigadora d'anàlisi sensorial Gemma Echevarría, els cuiners Josep M. Castaño i Pep Nogué, i el director del prestigiós Colmado Quílez de Barcelona, Faustino Muñoz Soria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT