PUBLICITAT

Purito meditarà el seu futur si no prospera el recurs del Katusha al TAS

  • El resident mostrarà Andorra a Abraham Olano per al recorregut amb més duresa per a l'etapa de la Vuelta
R. M. S.
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Joaquim Purito Rodriguez passa per un dels pitjors moments de la seva carrera, perquè sap que amb la seva edat cada temporada val el seu pes en or, i perquè a hores d'ara el seu actual equip, el Katusha rus, no té la llicència World Tour que permet córrer sense invitacions les tres grans: Tour, Giro i Vuelta. El Katusha ha recorregut al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), i espera una resolució que, en cas de no ser positiva, permetrà Purito buscar un altre equip. De fet, ho medita seriosament.

Purito, amb el reglament a la mà, pot desvincular-se del Katusha si aquesta estructura baixa de categoria, i per tant no descarta fer-ho perquè un dels objectius de la temporada 2013 era el Tour.

MOSTRARÀ ANDORRA A OLANO / El ciclista resident al Principat, que ja va ser l'artífex que l'any passat la Vuelta acabés al Coll de la Gallina, ara mostrarà un recorregut més llarg per dins d'Andorra a l'exciclista Abraham Olano, que és l'encarregat per Unipublic de fer els recorreguts. Així, la idea és augmentar les hores de cursa ?i televisió? al Principat, i per això es buscarà una ruta alternativa a la de l'any passat, que només incloïa l'ascensió a la Comella abans de la Gallina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT