El CV Andorra acaba l'any amb un 0-3 contra el Terol

• El partit s'havia de jugar avui però s'avança un dia a petició dels visitants
EL PERIODIC

Tey esmaitxa escorat amb De Amo i Sugrañes intentant el bloc, ahir Foto: ÀLEX LARA

Tocava el CAI Terol per acabar el 2012, l'equip amb més pressupost d'Espanya, el gran favorit al títol i tot i jugar al Poliesportiu, el CV Andorra no va poder evitar una nova derrota per 0-3 i per la via ràpida.

El partit, que s'havia de disputar avui però que es va avançar un dia a petició de l'equip visitant, va ser un monòleg dels aragonesos. L'equip de Lluís Hillaire no va tenir res a fer, menys amb la baixa d'un dels pesos pesants com és Javi Borrego. Víctor Tey (10 punts) i l'argentí Peña (6) van tenir la responsabilitat en atac però davant tenia un equip que semblava un huracà al seu costat, amb Sevillano com a gran referència (12 punts) però amb escuders de primer nivell com Diedhiou (7), Barcala (7) o Torcello (6). Al Terol no li va caler ni aplicar-se a fons en el bloqueig perquè només començar es va posar amb un favorable 2-8 en un obrir i tancar d'ulls. El CV Andorra, intimidat pel potencial, no arribava ni de bon tros al ritme que marcaven els visitants, que van anar incrementant l'electrònic sense pietat (7-16, 8-21) fins tancar el primer parcial amb un contundent 11-25.

MÉS BATALLA AL SEGON SET / Començar el segon set de zero va ajudar als tricolors a recuperar la il·lusió que el Terol li havia arrabassat. De nou els d'Hillaire van anar a remolc, però aquesta vegada van anar seguint el rastre del Terol tot el que van poder. A mig set el resultat era de 13-16 i el provisional líder –a l'espera del que faci l'Unicaja Almeria a Saragossa– ja no va concedir més: 16-21 i 18-25 per situar-se 0-2.

Els visitants ja no van voler tenir més ensurts. En el tercer set van anar per feina i, igual que en el primer, no van cedir ni un centímetre de terreny i es van endur el parcial per 13-25. L'Andorra acabarà l'any penúltim amb dues victòries.