PUBLICITAT

A casa, en acció els dos equips del FC Andorra

  • Aixovall (16.00) rep el duel entre tricolors i Santfeliuenc, i el Poliesportiu (17.30) acull el matx contra el Barça B
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Doble cita avui amb el FC Andorra. Els equips de futbol i futbol sala competeixen en horari estret, perquè el conjunt que entrena Justo Ruiz rep a les 16.00h a Aixovall el Santfeliuenc, mentre que el de Carlos Sánchez farà el mateix, a les 17.30h, amb el FC Barcelona B.

«El Santfeliuenc és un dels cocos de la categoria, és un equip jove al que li agrada tenir la iniciativa. Josele és el seu màxim golejador i és un equip al que li van molt bé les transicions ràpides», va dir Justo Ruiz. «Nosaltres hem d'intentar mantenir la porteria a zero», hi va afegir el tècnic, que per a aquest matx no podrà comptar amb Roca i Somoza, per sanció, i Pujol, Lima, Toscano i Mejías per lesió.

Pel que fa a l'equip de sala, Sánchez tem les ganes blaugrana: «Els filials tendeixen a reforçar-se bé. Serà un partit molt maco, perquè ells no volen despenjar-se de la classificació. Nosaltres serem fidels al nostre joc». Només tindrà la baixa per lesió de Sergio Simón.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT