PUBLICITAT

Gutiérrez, 39a a la Copa del Món d'Are i Verdú 4t al gegant de Valloire

  • A Hinterstoder, els velocistes Kevin Esteve i Marc Oliveras no acaben el descens FIS
EL PERIÒDIC
ARE / VALLOIRE / HINTERSTODER

Periodic
Joan Verdú, durant una cursa del passat abril al Principat Foto: EL PERIÒDIC

Intensa jornada per a l'esquí andorrà, ahir amb tres fronts oberts en alpí. A Are (Suècia), Mireia Gutiérrez va córrer l'eslàlom de la Copa del Món on va acabar 39a sense passar a la segona mànega, mentre que a Valloire (França), en el gegant FIS del dia, Joan Verdú va ser quart fregant el podi, i Roger Vidosa 8è en una molta bona cursa de tot l'equip andorrà. A més, a Hinterstoder (Àustria), en el descens FIS, Kevin Esteve i Marc Oliveras no van acabar la cursa, tot i que Esteve va ser 17è en la primera mànega.

Gutiérrez va disputar l'eslàlom de la Copa del Món d'Are, on va ser 39a. L'andorrana va competit amb el dorsal 58, i tot i les dificultats de la pista, molt desgastada, va esquiar amb tot per intentar acostar-se a les 30 primeres places que donaven accés a la segona mànega. Gutiérrez va acabar la primera mànega a 3,60 segons de la primera classificada, i el que és més important, a menys d'un segon de les 30 primeres. «Si seguim així, estem molt prop dels bons resultats, la cursa d'avui de la Mimi ha estat molt bona i hem de pensar que aquest és el camí que ha d'agafar», va manifestar el director tècnic de la FAE, Carles Visa. La pròxima cita de la Mimi serà la Copa del Món d'eslàlom de Semmering (Àustria), el dissabte 29 de desembre.

Per la seva part, Joan Verdú va ser 4t al gegant FIS de Valloire, fins i tot fent el millor temps en la segona mànega, i deixant a gairebé mig segon al segon. A més, Verdú va baixar punts FIS fins els 26,77, deixant enrera els 35,10 que en tenia. L'actuació de l'equip andorrà va estar notable, perquè a més de Verdú, Roger Vidosa va acabar 8è en una bona cursa, Nil Ruiz 18è, i Àxel Esteve 34è.

Verdú va fer un crono de 2min 30,07s. La tercera plaça del podi, del francès Thibaut Favrot, es va quedar en 2min 29,96s. Per la seva part, Vidosa va marcar 31,30 punts FIS en la 8a plaça, amb un temps total de 2min 30,83s, mentre que Ruiz va fer 39,95 punts FIS amb 2min 32,28s. Segons el tècnic Fabien Pollier, la cursa dels dos va ser bona però en alguns moments els hi ha faltat una mica de fluïdesa. Per últim, Àxel Esteve, en la 34a plaça amb 2min 35,82s, va marcat 61,06 punts FIS. Esteve va rebaixar punts en gegant el passat dimecres a Valloire, amb 48,77, en els Nacionals francesos júniors. Avui, tot l'equip disputa l'últim gegant.

A Hinterstoder, ni Kevin Esteve ni Marc Oliveras van acabar el descens. Avui, una altra oportunitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT