PUBLICITAT

Justo espera algun fitxatge per les lesions

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Per al pròxim partit contra el Santfeliuenc (demà, a Aixovall a les 16.00 hores), el tècnic Justo Ruiz tindrà les baixes per sanció de Roca i Somoza, i per lesió de Pujol, Toscano, Lima i Mejías, aquest últim pel que resta de temporada. Aquesta circumstància és contant aquesta temporada, i el FC Andorra busca jugadors des de fa temps. En les últimes setmanes n'ha incorporat, com el cas de Carles Valls, que ja va jugar una estona de la mitja part del matx del passat cap de setmana, però Justo Ruiz necessita i demana efectius en defensa.

«Jo no aniré a buscar a cap jugador de la lliga andorrana perquè no puc fer-ho», va dir ahir el tècnic, que va recordar que treballa per a la Federació de Futbol i que l'acord inclou no agafar jugadors de la competició domèstica, tot i que va puntualitzar: «Una altra cosa és que algun jugador quedi lliuri», i acabi per trucar a la porta de l'Andorra.

Així, el tècnic, pressionat per les baixes, va demanar un desig: «A veure si el Pare Noel ens recupera jugadors, i almenys en la segona volta podem tenir Lima, Toscano i Pujol».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT