PUBLICITAT

Sánchez: «L'equip es mereix més suport a la graderia»

  • Sergio Simón es lesiona amb un esquinç i estarà de baixa tres setmanes
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del FC Andorra celebren un gol d'aquesta temporada Foto: TONY LARA

El tècnic del FC Andorra de futbol sala, Carlos Sánchez, va insistir ahir en la necessitat que el seu equip tingui una motivació extra per guanyar, i això és agradar el seu públic. Coneixedor ja de la poca presència d'aficionats a cada partit al Poliesportiu, l'entrenador madrileny va fer una crida sincera: «Els jugadors, l'equip i el club es mereixen tenir una mica més de suport a la graderia».

«Estem intentant fer-ho el millor possible», va manifestar Sánchez, que creu que el joc de l'equip està sent atractiu i que, sobretot, els resultats són bons: «Hem de seguir guanyant». «Penso que estem fent bé les coses i ens estem esforçant molt», hi va afegir. L'Andorra rep demà, a les 17.30h –canvia l'horari, perquè habitualment és a les 18.30h– el Barça B: «Els filials es reforçen molt bé, i aquest serà un partit molt maco. Nosaltres serem fidels al nostre joc».

SERGIO SIMÓN, BAIXA PER TRES SETMANES / El jugador Sergio Simón es va fer aquesta setmana un esquinç de turmell durant un entrenament, i la previsió és que sigui entre dos o tres setmanes de baixa perquè la lesió és de grau tres. Contra el Barça B només faltarà Simón, perquè l'equip no tindrà sancionats.

EL MERCAT D'HIVERN S'OBRE L'1 DE GENER / El club treballa per intentar incorporar algun jugador en el mercat d'hivern. L'1 de gener s'obre la via per poder fitxar, i ahir Emili Puig, gerent de l'entitat, va manifestar que si hi ha alguna nova incorporació es pretén que sigui «en el primer entrenament de l'equip després de les vacances», això és el 3 de gener. «Si no hi ha opció de tenir un nou jugador», va dir l'entrenador Carlos Sánchez, «seguirem amb el que tenim».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT