PUBLICITAT

El Saló de la Infància tindrà un espai propi per als adolescents

  • Encamp i el Pas de la Casa acolliran un any més el certamen
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dos noies ballen davant un simulador, a Encamp. Foto: TONY LARA

Una de les principals novetats del 21è Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra, que se celebra a Encamp (del 26 al 30 de desembre) i el Pas de la Casa( el 2 al 6 de gener) durant les festes nadalenques, és que comptarà per primer cop amb un espai diferenciat per a adolescents, amb l'objectiu de potenciar aquest segment d'edat. Aquesta edició estarà dedicada a la temàtica dels viatges dels exploradors, amb diferents propostes lúdiques i educatives, i pretén més que mai captar el públic d'altres parròquies i també els visitants.

Com cada any, l'esdeveniment combinarà activitats per a totes les edats tant lúdiques com pedagògiques, encaminades a fomentar els valors de l'intercanvi de cultures. El preu de l'entrada és de 4,20 euros, i estarà obert cada dia de 16 a 21 hores.

Una de les novetats és la creació d'una zona separada per al públic adolescent, que comptarà amb simuladors, videojocs, tallers de DJ i de grafits, un chillout i un concurs de fotografia. L'objectiu és potenciar la franja d'edat entre els 12 i els 17 anys, amb activitats adreçades als seus interessos i amb una zona diferenciada de la resta del Saló perquè no se sentien còmodes compartint espai amb els infants o els pares.

Com és habitual, el Saló comptarà amb una zona de ludoteca per a infants entre 0 i 3 anys, una zona d'inflables, i els espais temàtics amb diferents tallers per fer màscares africanes, collarets, de ball, d'arts marcials, etc. També hi haurà una zona d'espectacles, que inclou la projecció de la pel·lícula El Dorado, i diverses animacions perquè ‘sigui un saló més viu'. En total, s'han preparat 4.000 metres quadrats d'activitats al Complex Esportiu d'Encamp i 2.000 metres quadrats al del Pas de la Casa, informa l'ANA.

Un dels aspectes que més s'ha volgut potenciar enguany és la comunicació i promoció del Saló, per atreure, no només als infants i joves de la parròquia, sinó també els d'altres parròquies i els turistes que visiten Andorra durant les festes. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT