PUBLICITAT

Rodríguez es compromet a fer més transparent la CASS

  • AD800 lliura 3.200 signatures a la ministra de salut
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els membres de la plataforma AD800 entren a l'edifici de Govern, ahir. Foto: TONY LARA

La plataforma AD800 va lliurar ahir a la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez les 3.187 signatures que ha recollit durant els darrers mesos per demanar més transparència en la gestió de la Caixa Andorrana de Seguretat Social. El portaveu de l'associació, Manel Montoro, es va mostrar «content» perquè la ministra es va comprometre a donar més dades sobre la CASS passat festes, informa l'ANA.

Segons el portaveu d'AD800, Manel Montoro, la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, va entendre la desconfiança generada entre la ciutadania i l'administració pública pels comptes de la CASS i que es demani transparència.

A més, de cara al gener s'establirà un calendari de trobades que s'allargaran durant tot el 2013 entre AD800 i el ministeri, en les quals es tractaran diversos punts sobre com es pot treballar per millorar la transparència de la parapública i com transmetre a la ciutadania les informacions relatives a aquest ens.

Des d'AD800 van manifestar que el Govern també farà públics els punts principals de la reforma de la CASS abans que aquesta s'aprovi al Consell General, «amb una mica de temps perquè hi pugui haver diàleg entre els mitjans de comunicació i la ciutadania», segons Montoro.

En aquest sentit, van demanar que la informació es transmeti de forma «més directa i entenedora» tant als mitjans de comunicació com a través d'altres vies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT