PUBLICITAT

El Consell lliura els premis del Concurs Escolar de Nadales

  • Hi ha participat totes les escoles, amb més de 2.200 treballs
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell va acollir dimarts al vespre el lliurament de premis del 23è Concurs Escolar de Nadales, que organitza aquesta institució. L'acte va estar presidit pel vicepresident tercer del Consell, Ricard Pérez, i va comptar amb l'assistència de directors d'escoles, mestres i alumnes guardonats, amb les seves famílies

En total es van lliurar 40 premis, 28 en la modalitat de dibuix i 12 en la de poesia. Deu dels 13 centres escolars participants han tingut algun premi. L'escola més guardonada en dibuix ha estat la Pau Claris, amb un total de sis; mentre que La Salle és la que ha obtingut més premis en poesia, concretament set.

En la modalitat de dibuix hi han participat alumnes de P-3 fins a 6è de primària, mentre que la poesia estava limitada a alumnes de 3r a 6è de primària. Cada nivell escolar correspon a una categoria i en cada categoria s'han premiat tres obres.

A més a més, s'han escollit dos guanyadors absoluts, un en dibuix i un altre en poesia. Aquests dos treballs il·lustren la nadala oficial del Consell Comarcal. El guanyador en dibuix ha estat Àlex Gallego Vega, de P-5 de l'escola Pau Claris, mentre que Anna Costa Pujantell, de 6è de primària de l'escola Albert Vives, ha obtingut el premi absolut en poesia.

El jurat de la modalitat de dibuix ha estat format per Diana Badescu, Dolors Balcells, Maria Àngels Carbonell, Carme Invernón i Climent Olm, mentre que el de poesia l'han integrat Andreu Escales, Joan Graell, Montse Rollan i Isidre Domenjó. Cada premi consisteix en un lot de llibres i una làmina amb la reproducció de l'obra guardonada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT