PUBLICITAT

L'Hotel Condes del Pallars de Rialp presentarà un ERO

EL PERIÒDIC
RIALP

Periodic
L'Hotel Condes del Pallars a Rialp (Pallars Sobirà) Foto: ACN / MARTA LLUVICH

L'empresa que gestiona l'Hotel Condes del Pallars de Rialp (Pallars Sobirà) ha informat els treballadors que presentarà un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectarà a la totalitat de la plantilla (15 treballadors fixes i uns 10 de temporals). Aquest expedient tindrà efecte de l'1 de gener al 28 de març i del 2 de setembre al 31 de desembre segons fonts del sindicat UGT. L'Hotel Condes del Pallars forma part del grup Marvel, que té altres hotels a Catalunya. L'empresa argumenta motius econòmics i constants pèrdues dineràries. L'alcalde de Rialp, Gerard Savarich, ha dit que, de confirmar-se aquest ERO, la situació és molt preocupant no sols pel municipi de Rialp sinó per a tota la comarca.

L'Hotel Condes del Pallars arrossega, els darrers cinc anys, diferents expedients de regulació d'ocupació. Actualment l'empresa que gestiona l'Hotel Condes del Pallars és Itsmo Connets S.A.

Està situat en un encantador i tranquil entorn natural, ideal per passar uns dies i gaudir de les magnífiques instal · lacions d'esquí que ofereix la zona. Una multitud d'interminables i ben preparades pistes d'esquí conviden a submergir-se en la neu durant l'hivern, durant l'estiu, la bella zona de muntanya és perfecta per fer senderisme o bicicleta de muntanya. L'hotel de tres estrelles està ben comunicat amb les pistes d'esquí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT