PUBLICITAT

Apel·lació no ha aparescut encara per la seu del Comitè

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Thomas Ginesta va comparèixer el dimarts de la setmana passada davant el Comitè d'Apel·lació Migdia Pirineus per intentar restar la sanció de sis punts contra el Seilh (els quatre del partit guanyat i dos més per alineació indeguda) i en el termini màxim d'una setmana havia de rebre resposta.

La resolució, que s'havia de fer oficial aquest dimarts passat, encara està enlaire quan han passat ja nou dies i el president del VPC va contactar ahir amb la secretària del Comitè de Competició per saber quan sabria alguna cosa. La resposta va ser sorprenent, segons va explicar ahir Ginesta a aquest rotatiu: «M'ha dit que els d'Apel·lació no han aparescut per la seu en tota la setmana».

La temporada passada el VPC es va trobar en una situació similar arran d'un partit que havia de guanyar per incompareixença del Laroque sense justificació. El rival va apel·lar i després d'una llarga espera de més de dues setmanes va rectificar i el partit es va acabar jugant. Un mal precendent en tots els aspectes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT