PUBLICITAT

El River afegeix Naturlàndia a la creixent llista de patrocinadors

  • El nom de l'ecoparc apareixerà en les diferents equipacions del primer equip durant tres anys
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gil i Aixàs es donen la mà després de signar el conveni, ahir Foto: TONY LARA

El River Andorra va signar ahir un nou conveni d'esponsorització amb Naturlàndia per als pròxims tres anys, dues setmanes després de fer-ho amb Aparcaments Vinyes. El parc lauredià és, per tant, l'últim afegit a una llarga llista d'interessats en col·laborar amb l'entitat que presideix Gorka Aixàs, que gràcies a la impressionant ratxa de resultats que el manté contra pronòstic al capdavant de la taula de la LEB Or comença a tenir una presència més habitual sobretot en els partits que retransmet Teledeporte.

La plataforma televisiva i d'altres motius de menys pes han fet que Naturlàndia apareixi en escena, amb el seu anagrama i/o el nom de la marca en les diferents equipacions del primer equip del River. Sobretot serà visible en la vestimenta oficial, i també a les samarretes d'escalfament de tots els equips i al revers del pantaló curt. «És el patrocini més imortant després dels de Govern i MoraBanc», va assegurar Aixàs. «Aquest espònsor em feia una il·lusió especial perquè per créixer hem de tenir un projecte de país i avui ja podem dir que tenim una marca que fa país», va dir ahir el president de l'entitat minuts després de segellar l'acord per escrit.

Un altre espònsor que podria ser i no és, és el d'Andorra Turisme. El ministre Francesc Camp va explicar ahir en la compareixença a la Comissió Legislativa d'Economia: «Cal esperar a veure si puja o no a l'ACB per estudiar el cas i decidir si som o no patrocinadors». Camp va lloar al River en dir que «comença a ser una nova marca de país» però de moment prefereix esperar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT