PUBLICITAT

Dels dubtes al setembre a l'admiració actual

  • El River és un exemple de creixement en passar de perdre els dos partits de pretemporada contra el Barça B a apallissar-lo en la lliga
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

El Barça B és el millor exemple per veure l'evolució del River en aquesta LEB Or. Joan Peñarroya va començar amb un vestidor ple de cares noves que havia de fer encaixar com un puzzle i el filial blaugrana va ser la primera pedra de toc en d'una pretemporada en la qual aquests dos equips es van tornar a veure les cares pocs dies abans de l'inici de la fase regular i ara. En les dues ocasions el conjunt andorrà va perdre. Ara, dos mesos després, el Barça B no és més que la darrera víctima d'un inesperat líder que ha guanyat deu dels onze partits disputats.

El primer enfrontament entre el filial blaugrana i el River va ser el 16 de setembre passat en les semifinals de la Lliga Catalana. «Arriba d'hora», va avisar llavors Peñarroya, «però anem a guanyar, hi ha un títol en joc». Una declaració d'intencions que no va poder ajudar a evitar la derrota, amb un triple del jove talent Dani Pérez sobre la botzina, després d'un partit amb parcials ajustadíssims: 15-14 per al River, 28-29 al descans, 47-45 i 64-65 final.

Dotze dies més tard, el 28 de setembre, de nou es van trobar River i Barça B en el primer partit dels de Peñarroya davant l'afició i a falta d'una setmana de l'estrena en lliga davant el LOBE Osca. «Ja és hora de demostrar el rodatge que hem anat agafant» i «esperem veure les primeres pinzellades de l'equip que volem ser» van ser llavors les sensacions del tècnic però de nou van perdre els tricolors, encara amb més claredat: 24-25, 39-48, 64-75 i 89-96 maquillat en el tram final, quan el Barça B guanyava de 15.

Des de llavors fins el passat dissabte van passar uns tres mesos i onze jornades de lliga. I el filial blaugrana no va ser rival per al River: 17-23, 35-49, 54-75 i 76-104. La bèstia negra de la pretemporada s'ha convertit en la darrera joguina en lliga. La penúltima d'un 2012 per emmarcar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT