PUBLICITAT

Kevin Esteve recupera sensacions en el descens

  • Àxel Esteve baixa punts en gegant als Nacionals francesos júnior
EL PERIÒDIC
HINTERSTODER / VALLOIRE

Periodic
Kevin Esteve, a la Copa del Món de la temporada passada, a Bormio Foto: FRANCIS BOMPARD / AGENCE ZOOM

kevin Esteve va tornar ahir a la competició, després que el dia anterior formés part de l'entrenament oficial de descens a Hinterstoder (Àustria), i oblidant així, de mica en mica, la lesió de l'espatlla que va patir a Lake Louise durant la Copa del Món. Esteve va ser 31è al primer descens a la pista austríaca –avui hi ha un altre–, mentre que Marc Oliveras va ser 43è, dins del mateix segon que el seu company. Així mateix, a Valloire (França), Àxel Esteve va aconseguir rebaixar els seus punts FIS en gegant durant la cursa dels Campionats Nacionals francesos júnior. Ara té 48,77 punts FIS.

Esteve, que va sortir amb el dorsal 12, va finalitzar a poc més de tres segons del millor temps. El crono de l'andorrà va ser 1min 47,09s, mentre que el de l'austríac guanyador, Daniel Danklmaier, va ser 1min 44,04s. Esteve va marcar 56.87 punts FIS. L'andorrà en té en descens, segons la 6a llista de la FIS, 31,04. Segons Carles Visa, director tècnic de la FAE, «ha estat un dia perquè es retrobi amb les sensacions».

Marc Oliveras, per la seva part, competia amb el dorsal 17 i va ser 43è amb un temps de 1min 47,93s, gairebé en el mateix segon que Esteve. Oliveras va marcar 67,93 punts FIS, quan en té 51,75s. L'andorrà va cometre alguna errada de línia que li va impedir acabar més endavant.

ÀXEL ESTEVE BAIXA PUNTS / A Valloire, Àxel Esteve va completar el gegant dels Campionats de França júnior 25è. L'andorrà, amb un temps de 2min 41,15s, va marcar 48,77 punts FIS, millorant els 59,55 que en tenia. Segons els tècnics de la FAE, Esteve va fer una cursa «intel·ligent» perquè ha anat a buscar els punts. Joan Verdú no va poder acabar la primera mànega. Avui, gegant i, a Are (Suècia), Copa del Món femenina amb Mireia Gutiérrez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT