PUBLICITAT

El 20è aniversari de la Constitució durarà tot l'any

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mònica Bonell i Elisenda Vives a la roda de premsa d'ahir. Foto: EL PERIÒDIC

Avui fa 20 anys que la Comissió Tripartida va tancar la redacció del text de la Constitució. Per celebrar aquest esdeveniment, la Junta de Presidents del Consell General ha decidit allargar a tot l'any els actes amb motiu d'aquest aniversari, que tindran lloc des del dia 20 de desembre del 2012 fins al 20 de desembre del 2013. A més, tal com va indicar ahir la subsíndica general, Mònica Bonell, es vol incloure a totes les entitats i ciutadans del país en aquesta celebració.

Des del Consell General s'ha contactat amb els comuns per poder implicar-los en aquest homenatge i així «arribar a tots els ciutadans», tal i com va explicar Bonell en declaracions recollides per l'ANA. Per això se'ls ha convidat a incloure el logo que s'ha dissenyat per a aquesta ocasió especial en els actes que organitzin per donar més difusió a aquesta celebració.

Tot i que els actes s'aniran programant al llarg de l'any, des d'aquest 20 de desembre fins al 20 de desembre de l'any vinent, ja s'han organitzat esdeveniments per als dies 20 i 21 de desembre.

Taula rodona / El primer acte serà una taula rodona titulada 20 anys decisius, aquest dijous a les 19 hores, que comptarà amb el president del Tribunal Constitucional, Juan Antonio Ortega, com a moderador. Els participants a la taula seran tres juristes que van formar part de la Comissió Tripartida encarregada del procés constitucional, Pere Vilanova, Isidre Moles i Rémy Shwartz. Aquest acte serà obert al públic, i tal com va assenyalar la responsable de Protocol del Consell General, Elisenda Vives, «és una oportunitat per conèixer com va ser tot el procés» de redacció d'un text que «encara avui és vigent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT