PUBLICITAT

Thomas Cook preveu una ocupació del 90% a Alguaire

  • Ramon Farré afegeix que el ritme de vendes de bitllets és molt bo
EL PERIÒDIC
LLEIDA

El touroperador britànic Neilson Thomas Cook preveu una ocupació superior al 90% als vols a l'aeroport de Lleida-Alguaire que començaran a partir de diumenge que ve en el marc de la temporada d'hivern que s'allargarà fins a mitjan de març. Així ho va assegurar ahir el delegat del Govern en funcions a Lleida, Ramon Farré, que va afegir que el ritme de vendes de bitllets és molt bo. Farré també va comentar que la Generalitat continua negociant amb dues empreses interessades en construir hangars a l'aeroport però va remarcar que aquestes encara no estan tancades tot i que estan «ben encarrilades».

Diumenge que ve l'aeroport de Lleida-Alguaire començarà a rebre per segon any consecutiu els vols del touroperador britànic Thomas Cook que transporta turistes anglesos a esquiar al Pirineu, principalment a Andorra. En total seran cinc els vols que arribaran diumenge a la plataforma lleidatana i segons Farré les expectatives de la companyia són bones per a tota la temporada amb ocupacions dels vols superiors al 90% . De fet, Farré ja va dir la setmana passada que s'espera repetir la xifra de 26.000 passatgers durant tot l'hivern.

D'altra banda, Farré també va explicat que dilluns a la tarda va tenir lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat la reunió amb les dos empreses interessades en construir hangars a l'aeroport. Segons Farré les negociacions van «avançar substancialment però no estan tancades». En aquest sentit, va dir que ahir el Govern els feia arribar una proposta formal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT