PUBLICITAT

Dos restaurants de l'Alt Urgell, guardonats en els Premis Cartavi

  • Són l'Hotel Can Boix, de Peramola, i l'Hotel Sant Vicenç, del Pont de Bar
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Acte de lliurament dels premis, aquest dilluns passat Foto: C. C. ALT URGELL

L'Alt Urgell ha obtingut dos dels tres guardons de la demarcació de Lleida en l'edició d'aquest any dels Premis Cartavi. Es tracta dels restaurants de l'Hotel Can Boix, de Peramola, i de l'Hotel Sant Vicenç, del Pont de Bar. Els premis van ser lliurats aquest dilluns al Palau de la Generalitat en un acte que va presidir el conseller d'Agricultura, Ramadera, Pesca, Alimentació i Medi Natural en funcions, Josep Maria Pelegrí.

Els premis Cartavi se celebren cada any amb el principal objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen, dia a dia, una tasca en defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d'origen vinícoles catalanes. En total es van atorgat 15 guardons, tres per cada demarcació de Catalunya i tres més per Barcelona ciutat.

Els Premis Cartavi estan organitzat per l'Associació Vinícola Catalana amb el suport de l'INCAVI i la col·laboració de l'Associació Catalana de Sumillers, FIVIN, Riedel, les 11 denominacions d'origen catalanes, a més d'altres institucions i organismes sectorials. L'Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb l'objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el·laborats a les zones vitivinícoles catalanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT