PUBLICITAT

Proposta per tornar a tenir setze equips a Segona

  • El tema s'aprovarà a l'estiu si hi ha prous clubs amb el pressupost necessari
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'assamblea d'ahir, amb Puig ?quart per la dreta? a la taula de la junta Foto: LNFS

La Liga Nacional de Futbol Sala va abordar ahir en l'assemblea general la possibilitat de tornar a tenir una lliga de 16 equips a Segona Divisió. Aquest curs s'ha hagut de fer una competició amb 14 equips perquè no hi havia prous clubs per garantir la supervivència econòmica en aquesta categoria però llavors ja es va parlar de que aquesta situació seria temporal.

La decisió final es prendrà a l'estiu, tot i que ahir en les primeres converses aquesta idea va tenir acceptació per part de gairebé tots els presents. Emili Puig, que és un dels membres de la junta a banda de ser el gerent del FC Andorra, va opinar: «Per mi ja va bé deixar les coses com estan perquè això suposa menys despesa per a tots, principalment en desplaçaments». No obstant va traslladar la opinió de la resta dels membres de la directiva: «Començant pel president la gent està d'acord en recuperar una lliga de 16 equips però el que volem, per sobre de tot, és que els clubs compleixin. Aquest curs precisament s'ha baixat a 14 perquè no hi havia més clubs amb el pressupost necessari. S'haurà de veure a l'estiu com està tot».

De fet 13 equips de Segona tenen els comptes al dia i només el Playas de Castellón està tenint problemes i ja ha rebut un càstig de -2 punts per no haver pagat als àrbitres en tres partits seguits.

A la reunió també es va votar la liquidació del pressupost i l'aprovació dels comptes corresponents a la temporada 2011-2012, a més de presentar-se un projecte de les normes reglamentàries per al pròxim curs, que com en el cas de la reestructuració del número d'equips s'acabarà de decidir al juliol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT