PUBLICITAT

Vidosa no corre a Montgenevre per molèsties a l'esquena

  • Àxel Esteve és 34è, mentre que a Hinterstoder Marc Oliveras i Kevin Esteve acaben lluny
EL PERIÒDIC
MONTGENEVRE / HINTERSTODER

ahir es va disputar el gegant FIS de Montgenevre (França) en què només Àxel Esteve va poder acabar. Ho va fer en la 34a posició, quan sortia amb un dorsal molt alt, el 70, i amb 76,94 punts FIS, mentre que Roger Vidosa no va competir per patir molèsties a l'esquena, i Nil Ruiz no va acabar en enforquillar amb una porta en la primera mànega. Així mateix, als entrenaments oficials del descens FIS d'Hinterstoder (Àustria), Marc Oliveras va acabar 28è i Kevin Esteve 42è, en el que era el retorn d'aquest últim a la competició, després de la lesió a l'espatlla que va patir a la Copa del Món de Lake Louise. Avui tenen dos descensos FIS:

El temps d'Àxel Esteve a Montgenevre va ser d'1min 31,43s, lluny del 1min 23,48s del vencedor, el croat Matej Vidovic. Esteve va estar molt combatiu i va aconseguir amb aquesta cursa guanyar en confiança de cara a les pròximes competicions de gegant, segons la FAE. Per altra part, la no participació de Vidosa per les molèsties en l'esquena s'explica perquè els tècnics van preferir que descansés per competir amb més garanties a Valloire, demà, on l'equip andorrà ja viatjava ahir mateix perquè Joan Verdú i Àxel Esteve correran avui el gegant dels Nacionals júniors de França.

Gutiérrez, AVUI a la Copa del MÓN / Mireia Gutiérrez competirà avui en el gegant de la Copa del Món d'Are (Suècia). La cursa serà nocturna, tant la de gegant d'avui com l'eslàlom de demà. L'andorrana competeix després de no tenir bones sensacions a la prova FIS d'Isola 2000.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT